RoSAC MAX

lungime 220.0 cm
latime 100.0 cm
inaltime 100.0 cm
tonaj 1.0 tone

Preluare si transportare deseuri si materiale de constructii.
Capacitatea unui sac este de maxim 1 tona.


Sac de tip Big Bag de calitate superioara dedicat pentru colectarea si transportul deseurilor nepericuloase ce provin de pe santierele de constructii, amenajari interioare, gradini etc.

Volumul sacului roSAC MAX este de 2 m3 si poate suporta o greutate de MAXIM 1 TONA. Sacul este prevazut cu manere din chingi rezistente ce permit ridicarea acestuia de catre un brat de macara cu lant sau carlig.
Materialele care pot fi colectate si transportate in sacii roSAC MAX sunt:
-lemn, plastic, hartie, carton, iarba si alte deseuri cu densitate mica.
Este necesar ca deseuriile depozitate in sacii roSAC CARGO sa fie pe cat posibil sortate selectiv.

FOARTE IMPORTANT !!!!!!!!!!!!
NU SE VOR COLECTA SI TRANSPORTA SACII roSAC MAX UMPLUTI CU : BETON, CARAMIDA, BCA, GRESIE, FAIANTA, PAMANT, NISIP, PIETRIS s.a.m.d.

NU SE VA COLECTA SACUL CARE A FOST INCARCAT CU DESEURI PESTE LIMITA SUPERIOARA A  ACESTUIA, SAU DACA GREUTATEA ACESTUIA DEPASESTE LIMITA DE 1 TONA.

NU SE VA COLECTA SACUL roSAC CARE A FOST INCARCAT CU SACI MICI DE RAFIE , LA RANDUL LOR INCARCATI CU MOLOZ SAU ALTE DESEURI. ASADAR VA RUGAM SA GOLITI CONTINUTUL SACILOR MICI (DACA ALEGETI SA TRANSPORTATI DESEURILE DE LA LOCUL IN CARE CONSTRUITI SAU PRODUCETI DESEURILE PANA LA SACUL roSAC PE CARE L-ATI POZITIONAT CORESPUNZATOR) IN SACUL roSAC STANDARD. DACA DORITI SA ARUNCATI SACI MICI DE RAFIE, VOR FI COLECTATI DE CATRE DVS. INTR-UN ALT SAC roSAC , ALTUL DECAT CEL CU MATERIALELE DESCRISE MAI SUS.

IMAGINI CATE EXPLICA CUM TREBUIE INCARCATI SACII:

ASA DA!AICI SACII SUNT UMPLUTI CORESPUNZATOR, CONTINUTUL SACILOR MICI ESTE VARSAT IN SACUL roSAC STANDARD SUB LIMITA SUPERIOARA A SACULUI. SACII roSAC DIN IMAGINE NU CONTIN SACI MICI DE RAFIE.

ASA NU!SACII SUNT PREA PLINI, CONTINUTUL DEPASESTE LIMITA SUPERIOARA A SACULUI. SACUL roSAC MAX ESTE UMPLUT CU MOLOZ ARUNCAT IN SACI MICI DE RAFIE. ASTFEL DE SACI NU VOR FI COLECTATI.

vezi mai mult

   PRET: 110 ron

RoSAC STANDARD

lungime 95.0 cm
latime 95.0 cm
inaltime 95.0 cm
tonaj 1.0 tone

Sac de calitate superioara dedicat pentru colectarea si transportul deseurilor nepericuloase ce provin de pe santierele de constructii, amenajari interioare, gradini etc. Volumul sacului roSAC STANDARD este de aproximativ 1m3 si poate suporta o greutate de maxim 1 tona.

Sacul este prevazut cu 4 manere din chingi rezistente ce permit ridicarea acestuia de catre un brat de macara cu lant sau carlig.

Deseurile care pot fi colectate si transportate in sacii roSAC sunt:

-beton, caramida, BCA, gresie, faianta, iarba, pamant, nisip, pietris  s.a.

Este necesar ca deseurile colectate in sacii roSAC sa fie pe cat posibil sortate selectiv .


FOARTE IMPORTANT !!!!!!!!!!!!!
NU SE VA COLECTA SI TRANSPORTA SACUL CARE A FOST INCARCAT CU DESEURI PESTE LIMITA SUPERIOARA A  ACESTUIA SAU DACA GREUTATEA ACESTUIA DEPASESTE LIMITA DE 1 TONA.

NU SE VA COLECTA SI TRANSPORTA SACUL CARE A FOST INCARCAT CU SACI MICI DE RAFIE, LA RANDUL LOR INCARCATI CU MOLOZ SAU ALTE DESEURI. ASADAR VA RUGAM SA GOLITI SACII MICI IN SACUL roSAC STANDARD. DACA DORITI SA ARUNCATI SACI MICI DE RAFIE EI VOR FI COLECTATI INTR-UN ALT SAC, ALTUL DECAT CEL CU MATERIALELE DESCRISE MAI SUS.

vezi mai mult

   PRET: 90 ron

Pentru Bucuresti si zonele limitrofe comandati sacii la 0722 66 77 66 sau 0722 240 313

Pentru Cluj-Napoca si zonele limitrofe comandati sacii la 0722240313

  0722 66 77 66